donderdag 7 december 2017

Cal 2018...Met de Double Trouble CAL en de Cosy Woondekens CAL hebben Jolanda en Naomi het afgelopen jaar enorm succesvolle Crochet Alongs georganiseerd. De afgelopen periode is er hard gewerkt aan een nieuwe CAL voor 2018: Nostalgia!

De Nostalgia wordt in een filethaaktechniek gehaakt. Open en dichte hokjes die samen een patroon vormen. Deze nostalgische deken bestaat uit banen die door middel van tussenbanen aan elkaar worden gehaakt. Er wordt elke week een nieuw deel gegeven.
De Nostalgia 2018 is in een witte en een ecru variant gehaakt met Durable breikatoen no.8.
Naalddikte: 2,5 - 3
Kleur: Wit
Gewicht: ca. 100 gram
Lengte: ca. 300 meter
Samenstelling: 100% Katoen
Seizoen: Alle Seizoenen
Wasvoorschrift: Wasmachine, max. 60 / niet bleken
Toepassing: Breien, Haken
Wanneer?
Vanaf eind januari, 30 weken lang, waarna er een prachtige sprei als eindresultaat op uw bank/bed ligt. Natuurlijk zijn de beschrijvingen voorzien van duidelijk geschreven teksten en haakdiagrammen. Via de Facebookgroep 'Haakplein' is de Nostalgia Crochet Along 2018 te volgen.
Er zijn voor deze CAL pakketten beschikbaar, in de twee kleurkeuzes wit en ecru van Durable Breikatoen. Deze pakketten worden aangeboden in een doos, inclusief leren Nostalgia 2018 label en een handige digitale toerenteller welke handig is bij het haken van de Nostalgia.
Pakketten, garens en materialen: PRIJS 74.95 €
Alle garens, leren label en toerenteller.
Alles voor het volledige deken.
En je hebt een leuk project dat je 30 weken kan volgen met de originele garens.
De pakketten en gebruikte materialen als de Clover Amour haaknaald dikte 2,0 mm en 2,5 mm zal te vinden zijn in mijn webwinkel.
Deze word echt de moeite en erbij zijn zal van belang zijn de pakketten maar beperkt leverbaar zullen zijn.
Met de Double Trouble CAL en de Cosy Woondekens CAL hebben Jolanda en Naomi het afgelopen jaar enorm succesvolle Crochet Alongs georganiseerd.
Verzoek van Creapicobello...🙂
Ik verzoek jullie om contact op te nemen met me indien jullie hieraan willen deelnemen, want zal een beperkte uitgave zijn en beperkt beschikbaar en ik moet ze snel kunnen bestellen.Via contact in de winkel of mail of telefoon...
Workshop... 13u30- 16u30 .( Open van 13 u tot 17 u )
ALS... de pakketten geleverd zijn in de winkel zal er OOK een mooie leuke ALLEREERSTE workshopgroep opgestart worden voor DIT prachtige sfeervolle deken CAL ( Crochet- along ) Yes!!!Yes!!!Yes!!!!!!
We gaan ervoor! Yoehoe.😜
Werkruimte zal wel nog niet optimaal zijn 🤔 maar we doen het lukken daar deze CAL zo snel op het jaar van start gaat. Jaja, samenzijn is het belangrijkst en starten van het begin van de CAL is een must!😍
30 weken lang op vast tijdstip. 🙂
1 namiddag per week. 1groep , indien jullie met meer dan 6 personen zijn dan kijken we als we de groep kunnen samen zetten voor een leuke gezellige kwebbelgroep ( jaja,ik ken dat ) 😜 met de nodige uitleg en hulp ( 10 pers max) of als we beter de groep uitsplitsen in 2 aparte groepen ( telkens 6 pers max) voor meer individuele begeleiding.
Ik hoor en voel wel aan jullie waar de nood zal zitten,he ...
Maar het zal belangrijk zijn dat iedereen die deel wil nemen ...gelukkig zal kunnen zijn met zijn resultaat voor zijn inzet.
Dus...je weet...ik ben er voor jullie en ook voor alleen jou!
Iedereen op zijn eigen ritme...
Met koffie ( thee) frisdrank, plat of bruisende watertjes... een lekker knabbeltje ... ...om de amandeltjes mooi vochtig te houden :-p
Niet bang zijn ...aan wat ik nu zie zal het goed meevallen ...mooie patronen en leuk haken...elke week een nieuw deel om verder te haken.
Een prachtige plaid voor op je bed op bank , voor jezelf om kado te geven...voor een speciale gelegenheid...🤤😍
Deze word echt de moeite en erbij zijn zal van belang zijn daar de pakketten zoals altijd maar beperkt leverbaar zullen zijn.
OP - is - OP .😥
Met de Double Trouble CAL en de Cosy Woondekens CAL hebben Jolanda en Naomi het afgelopen jaar enorm succesvolle Crochet Alongs georganiseerd.
Kosten en voorwaarden aan een workshop...
8 € per leuke namiddag , alles inbegrepen.🙂
(inclusief een leuke namiddag + alle dranken en een lekker knabbeltje, taart of cake of hapje ( hangt af van tijdstip van de dag,he  )
Tijdsduur 3 u .
Webwinkel altijd open .
Waar ...Beversesteenweg 260 , 8800 Roeselare.
Vooraf inschrijven en verwittigen bij ziekte...ivm plaats voor iedereen.
Lief zijn voor elkaar 😊
Laat snel weten indien interesse, geef deze berichtgeving door aan je vriendinnen en familie zodat iedereen die geen fb heeft of mij kent er ook weet van heeft...want we zijn al december...🤔
Groetjes, Nanske 🌹

www.creapicobello.be
Geen opmerkingen: